Winkelwagentje (Geen artikelen)
logo watersportwinkel Loedeman
Naast onze uitgebreide watersportwinkel hebben wij ook een werkplaats. Hier voeren wij de meest uit een lopende klussen uit aan verschillende schepen. Dit kan een refit zijn van een bestaand boot of het afbouwen van een compleet casco.
Grote weergave banner afbeelding Grote weergave banner afbeelding Grote weergave banner afbeelding Grote weergave banner afbeelding

Lankhorst Taselaar

Lankhorst Taselaar is de grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen.

Lankhorst Taselaar BV levert als groothandel meer dan 10.000 verschillende producten aan watersportwinkels in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Ierland, Spanje en Denemarken.

Merken Lankhorst Taselaar: Talamex, Abus, Altitude, Aqua Signal, Besto, Bison, Boss, Clam Cleat, Coelan, Coolmatic, Den Haan, Dometic, Duracell, Eno, Facnor, Forma, Fortress, Freeman, Gardena, Hye, Jabsco, Lahnakoski, Lewmar, Marco, Minox, Pfeiffer, PSP, Ronstan, Rule, Sika, Stazo, TBS, Trem, Ultraflex, Wema, etc.

Klik hier om naar de website van Lankhorst Taselaar te gaan.

In de online watersportwinkel van Jachtbouw Loedeman vind u producten van Lankhorst Taselaar in de volgende categorieën.

Klik op één van de onderstaande links om de producten van Lankhorst Taselaar in de desbetreffende categorie te bekijken.


Lankhorst Taselaar aanbiedingen.

Voor Lankhorst Taselaar hebben wij momenteel de volgende aanbiedingen. Klik op één van de onderstaande links om direct naar de productinformatie te gaan.


Jachtbouw Loedeman
J.P. Broekhovenstraat 23
8081 HB Elburg
T +31 (0) 525 682 667
F +31 (0) 525 682 942
info@jachtbouwloedeman.nl

Openingstijden: Ma t/m vr 9:00 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag gesloten

Huidige aanbiedingen

Bekijk het complete overzicht.
Uw voordeel

  • Wij hebben een fysieke winkel
  • Grote voorraad
  • Wij verzenden u spullen
  • U kunt uw producten afhalen
  • Diverse betaalmethoden